Ordinacija FIZIO DE ACTIV

Ordinacija FIZIO DE ACTIV

U okviru ambulante FIZIO AKTIV počela je sa radom i ordinacija FIZIO DE ACTIV na novoj adresi Jakšićeva 16 (kod bolnice)

Sada možete zakazati fizijatrijske preglede kod naših iskusnih i proverenih stručnjaka iz oblasti fizikalne medicine i rehabilitacije kao i ultrazvučne dijagnostike kod specijaliste radiologije.

To su renomirani fizijatri sa ogromnim iskustvom u svojoj branši na čelu sa dr Draginjom-Ninom Petrović odličnim dijagnostičarom, strpljivom i nadasve brižnom prema svakom pacijentu, i dr Rozetom Inić koja se dokazala kao vrstan stručnjak iz oblasti rehabilitacije u Ribarskoj Banji našem poznatom centru za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, dr Dragana Mitić specijalista za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju sa dugogodišnjim iskustvom u Opštoj bolnici Kruševac, dr Marija Živković Milutinović specijalista radiologije sa ogromnim iskustvom iz oblasti ultrazvučne dijagnostike.

Etika, strpljenje, dobra terapija nakon tačne dijagnostike to je ono što ambulantu FIZIO AKTIV i ordinaciju FIZIO DE ACTIV čini drugačijom od ostalih.

U našoj ordiniaciji obavljaju se pregledi iz oblasti gerijatrije, pedijatrije, sportskih povreda, stanja posle šloga, reumatskih tegoba ... Takođe možete i obaviti fizijatrijski pregled dece potreban za upis u školu.

Vršimo pregled stopala, procenu statike stopala kao i dinamike hoda i posture koju možemo korigovati izradom ortopedskih  uložaka po potrebama naših pacijenata vodeći se obukom i licencom francuskog Capron-a.

Pregledi se zakazuju na brojeve telefona 037-3100156 ili 064-9900995 a pregled možte zakazati svakog dana kod željenog lekara.

U mogućnosti smo da lekarske preglede kao i terapiju  obavljamo i u kućnim uslovima izlaskom lekara i terapeuta  na teren.

Posedujemo najnovije i najbolje aparate za fizikalnu terapiju kao i stručne terapeute koji rade kineziterapiju i masažu za brži i efikasniji oporavak i vraćanje vašim svakodnevnim aktivnostima.

Ako Vam bude potrebno uputićemo Vas na dodatne preglede kod neurologa, ortopeda ili reumatologa.

Ovaj tim stručnjaka je tu za Vas da učini Vaš život lakšim, komfornijim i bez bolova.

Radno vreme

Ponedeljak-petak

Pre podne 11.00-20.00

Subotom

10.00-14.00