Delta Generali osiguranje Dunav osiguranje Uniqua osiguranje Sava osiguranje
Fizio Aktiv

Dobrodošli u ordinaciju za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Fizio Aktiv Plus !

Ukoliko imate: bolove u leđima, vratu, diskus herniju, lumboishialgiju, bolove u bilo kojim zglobovima, problem sa stopalima, kalcifikate, telesne deformitete, stanje nakon preloma i operacija, bilo koja sportska povreda, problem sa urinarnom inkontinencijom/erektilnom disfunkcijom/prostatitisom, ili vam pak treba konsultacija u vezi vašeg problema, ordinacija Fizio aktiv Plus je pravo mesto za vas!

Nastojimo da neumorno budemo u koraku sa strukom , novim tehnologijama i kursevima, kako bi svakom pacijentu omogućili profesionalnu i kvalitetnu pomoć i samim tim dobili maksimalno dobre rezultate.

Put vašeg oporavka kod nas kreće sa preciznom i tačnom dijagnostikom vašeg problema, kako bi utvrdili tačan UZROK bolesti ili stanja i delovali pravim terapijama na pravi način. Ovo je jedini ispravan put koji vodi uspešnom oporavku na duže staze bez povratka na staro. Kako bismo došli do tačne dijagnostike, u našem timu su stručni, iskusni i ljubazni lekari posvećeni svom poslu i svakom pacijentu, koji po pozivu svoje preglede obavljaju u našoj ordinaciji.

Specijalistički pregledi se obavljaju od strane sledećih lekara:

Dr Draginja Petrović

Dr Draginja Petrović

Specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije

Prim. Dr Rozeta Inić

Prim. Dr Rozeta Inić

Specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije, subspecijalista baro medicine

Dr Marija Živković Milutinović

Dr Marija Živković Milutinović

Specijalista radiologije - ultrazvučni pregledi i ultrazvučna dijagnostika

Dr Kristina Petrović

Dr Kristina Petrović

Doktor medicine

Dr Nenad Trifunović

Dr Nenad Trifunović

Specijalista ortopedske hirurgije i traumtologije

Dr Vlada Timovic

Dr Vlada Timovic

Specijalista ortopedske hirurgije i traumtologije

U zavisnosti od dijagnostike, prepisanu fizikalnu terapiju sprovode naši strukovni fizioterapeuti čiji se način rada zasniva na detaljnom praćenju toka rehabilitacije svakog pacijenta, dejstva i uspešnosti primenjivanih terapija, uz svakodnevno prilagođavanje terapije na osnovu napretka i promena stanja kod pacijenta.
Vama na usluzi su strukovni fizioterapeuti Dušan Panić i Jovana Čolić, koji su uz vas tokom celog procesa medicinske rehabilitacije. Ono što nas izdvaja od drugih ordinacija za fizikalnu medicinu je to što posedujemo znanja iz oblasti manipulacija i mobilizacija zglobova, Mulligan tehnike, i izrade ortopedskih uložaka za decu i odrasle NA LICU MESTA, bez čekanja na druge ustanove koje se bave izradom.
Ukoliko imate problem sa vašim zdravljem za koji mislite da vam možemo pomoći, ne ustručavajte se, pozovite jedan od naših brojeva i zakažite konsultacije koje su BESPLATNE! Nemate nikakvu obavezu da nastavite lečenje kod nas, a garantujemo vam da će konsultacije biti detaljne, uz puno korisnih saveta i maksimalnu posvećenost.

Dođite i uverite se, čekamo vas!
Ordinacija Fizio Aktiv Plus

Scroll