Delta Generali osiguranje Dunav osiguranje Uniqua osiguranje Sava osiguranje
Fizio Aktiv

Ordinacija FIZIO AKTIV je počelela sa izradom ortopedskih uložaka po meri i potrebama svakog korisnika po Francuskoj licenci CAPRUN PODOLOGI.
Izrada ovakvih uložaka koji se proizvode od najsavremenijih i najotpornijih vrsta materijala nije samo namenjena udobnosti vaše obuće već je prevasodno namenjenjena rešavanju vaših problema u vidu bolova u stopalu ali i problema statike i dinamike hoda kao i kompletne posture. Pravi uložak urađen specijalno po vašim potrebama i po vašem otisku može rasteretiti vaša stopala ali i kolena, kukove kao i lumbalni deo kičme. Pre izrade svakog uloška naše stručno osoblje će uzeti vašu anamnezu, uraditi procenu posture, sagledati sve vaše potrebe. Od ovoga zavisi kakav uložak će uraditi za vas.

Ulošci su namenjeni :

  • Deci , u vidu korekcije ravnih tabana, gde se kod dece do 10 godina starosti izrađuje proprioceptivno stimulativni uložak koji pomaže pravilnom razvijanju dečijeg stopala, koji preko stopala koriguje i položaj kolena kukova ali i kičme.
  • Kod starije dece se izrađuje tvrdi uložak po otisku koji takođe koriguje položaj stopla a preko njih i kolena i kičme.
  • Odrasli, izrađujemo korektivne uloške, koji drže stopalo u pravilnom položaju, smanjuju bolove u stopalima, kolenima i kičmi tokom stajanja ili hodanja, bavljenja svakodnevnim aktivnostima, jednostavno rasterećuju i čine život udobnijim i lakšim.
  • Sportisti, ulošci se mogu izrađivati i oblikovati po obući koju nostite tokom sportskih aktivnosti bilo da je to patika ili kopačka. U zavisnosti od sporta kojim se bavite mogu ublažiti pritisak prilikom skokova, trčanja ili dati dodatnu stabilnost vašim stopalima i tako sprečiti nastanjanje povreda.
  • Dijabetičari, prevencija nastanjanja žuljeva i rana na stopalu dijabetičara regulacijom raspodele pritiska na stopalu , rasterećenja predilekcionih mesta na stopalu uz maksimalnu udobnost.
Scroll